Alina Gorghiu, decizie privind concediul de maternitate

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a precizat luni că nu își va lua concediu pentru creșterea copilului și a oferit și câteva detalii despre bebelușul ei.

"Este perioadă de campanie, este o perioadă în care Parlamentul nu va funcționa la capacitate maximă, văd că Senatul și-a luat liber o lună de zile. (...) Nu, nu intru în concediu de maternitate", a precizat Alina Gorghiu, la Parlament, citează Agerpres.

Totodată, liderul liberal a explicat că beneficiază de sprijinul familiei în această perioadă, iar cel mic nu-i creează mari probleme, fiind foarte cuminte. 

"Suge, doarme și în rest nu vă mai spun, dar vă imaginați ce face. Face foarte bine, crește. E bunica acasă, a fost bunicul acasă, e Isar acasă când nu sunt eu, spre exemplu acum e el acasă, eu stau o oră jumate la Parlament, mă întorc, alăptez și fuge el. Ca orice familie care încearcă să-și găsească timp și pentru proaspătul copil și pentru treaba pe care o mai are. Încercăm să ne împărțim. (...) Nu e așa o mare greutate. Am învățat să dorm trei — patru ore pe noapte. Nici nu mai știi când. Ziua, noaptea, toate adunate. Am parte de un copil foarte cuminte, care nu se trezește, o dată la trei ore vrea papa și în rest toate bune", a afirmat Gorghiu.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a născut recent un băiețel, căruia i-a pus numele Noah.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel