Alina Gorghiu: Dacian Cioloș mi-ar putea face un cadou frumos de 8 Martie

Copreședinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat că premierul Dacian Cioloș este persoana care i-ar putea oferi de Ziua Internațională a Femeilor cel mai frumos cadou. Unul electoral, desigur. 

În emisiunea "Prime Time News", moderată de Andra Miron, Alina Gorghiu a declarat că Guvernul mai are o săptămână la îndemână să răspundă la plângerea PNL pentru organizarea alegerilor locale în două tururi de scrutin, procedură prealabilă pentru ca PNL să poată depune acțiunea în Contencios administrativ.

"Am convingerea că va veni răspunsul foarte rapid. Are termenul de 30 de zile la îndemână. Aproape că nu a profitat să facă un gest firesc să răspundă în timp util pentru a-și lăsa PNL să-și caute dreptatea la CCR. Încă mai are o săptămână la îndemână să dea acest răspuns. Ar fi un cadou frumos pe care mi l-ar face de 8 martie dacă ar veni acest răspuns pentru că a-și putea să înaintez sesizarea la instanța de contencios administrativ", a declarat Alina Gorghiu, scrie realitatea.net

Copreședinta PNL a adăugat: "Nu o să negociez cu nimeni legea pentru cele două tururi de scrutin. Putem să mergem în paralel: cererea la istanță și direcționată către CCR și votul în Parlament, dacă vom face acea masă critică care să își dorească promovarea acestei inițiative legislative. Este în circuit parlamentar. Domnul Tăriceanu, de frica celor două tururi, a amânat din nou raportul astăzi pe legea alegerilor în două tururi (...) Dacă se răzgândește vreun partid și vrea să voteze legea sunt bineveniți să dea o mână de ajutor pentru această lege". 

[citeste si]    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel