Alina Gorghiu dă o companie aeriană în judecată. Ce i s-a întâmplat senatorului PNL

Senatorul liberal Alina Gorghiu a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că va da în judecată o companie aeriană, pe motiv că i-au rătăcit bagajele. Aceasta a acuzat că a făcut mai multe plângeri în urma cărora i s-a promis că bagajul îi va fi adus, dar a fost nevoită să stea 4 zile doar cu hainele de pe ea. 

"Cum să te descurci 4 zile în Tokyo...doar cu hainele de pe tine. Știți jocurile acelea în care trebuie să enumerăm 3 lucruri pe care le-am lua după noi dacă am pleca pe o insulă pustie? Zilele astea, mi-am dat seama că ar fi fost sănătos dacă m-aș fi gândit, dat fiind faptul că din neglijența companiei de ”elită” Air France, am rămas fără bagajul de cală, 4 zile întregi în Tokyo.

Evident, am făcut plângeri repetate și de fiecare dată mi s-a promis că mâine îmi voi primi bagajul. Au uitat, însă, cei de la Air France, să îmi spună și care ”mâine”. Este o bătaie de joc pe care eu, client fidel al Air France, nu credeam că o să o văd vreodată la această companie. 

Mă aflam la Tokyo în vederea participării la un summit al femeilor lideri politici, pentru 4 zile.
Ca să închei, bagajul meu nu a ajuns nici până azi, deși am asigurarea ca vine exact când ar trebui sa împachetez pentru plecarea spre Romania de mâine-dimineață, la prima oră! 

Nicio companie aeriană nu are dreptul să-și trateze așa pasagerii. Ma gândesc ca ne vom auzi in instanța. Rușine, Air France!", a scris Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel