Alina Gorghiu critică politica PLR: E de uliță

Critici dure lansate din PNL, la scurt timp după ce primul Congres al Partidului Liberal Reformator (PLR), organizat vineri și sâmbătă la Palatul Parlamentului, s-a încheiat. "Asta e politică de uliță, nu dispută mare, elegantă, cu ștaif", concluzionează purtătorul de cuvânt la PNL, Alina Gorghiu.

"E incredibil ce preocupări mici s-au putut observa la congresul PLR... Eu zic ca e de bine ca subiectul lansării a fost umbrit de permanenta preocupare pentru Klaus Johannis. Totul a fost la condițional optativ: "daca Tariceanu n-ar fi plecat, ar fi fost presedinte", "daca Johannis ar fi fost ministru de interne ar fi arătat ce poate la inundatii", "daca USL nu trăiește, facem USLR".

Asta e politica de ulița, nu disputa mare, eleganta, cu ștaif. Înțeleg in realitatea asta paralela, usor schizofrenica, promovata de PSD, ca la toamna se vor bate Ponta cu Basescu, ca USL trăiește si, zic eu, Elvis s-a retras cu Kenedy in insula Elba", a scris, sâmbătă, pe blogul personal, Alina Gorghiu. 

Citește și Tăriceanu, despre PNL: Ceea ce nu au reușit securiștii și comuniștii...

Vineri și sâmbătă, la Palatul Parlamentului, a avut loc Congresul Partidului Liberal Reformator (PLR), fondat de Călin Popescu Tăriceanu, actual președinte al Senatului și fost lider al PNL.  În prima zi a Congresului, delegaţii au votat în unanimitate Statutul noului partid, iar sâmbătă, lucrările au continuat cu depunerea mandatului conducerii interimare a partidului, alegerea preşedintelui şi a unui număr de 19 vicepreşedinţi care vor face parte din noua conducere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel