Alina Gorghiu comentează moartea lui Stanoevici: Un caz dramatic, condoleanțe. Teoriile aberante ne costă pe toți

Alina Gorghiu  Foto: Crișan Andreescu
Alina Gorghiu Foto: Crișan Andreescu

Alina Gorghiu (PNL) a vorbit despre moartea fostului ministru Bogdan Stanoevici, lansând un apel către cei care încă nu cred că boala Covid-19 există sau este serioasă.

Gorghiu, invitată la Digi 24, a început prin a-l aprecia pe președintele Klaus Iohannis pentru campania de vaccinare anti-Covid-19 din România, „foarte bună” în opinia sa.

VEZI ȘI: Maia Morgenstern reacționează la moartea actorului și fostului ministru.

„Președintele a anunțat deja, nu o dată, că se va vaccina atunci când va avea ocazia, când îi va veni rândul. Nu știu vreun demnitar din România care să nu-și aștepte rândul pentru această vaccinare. Am văzut astăzi, însă, un caz dramatic - îmi pare rău pentru familie, condoleanțe – un om care a deținut funcții publice în statul român a decedat, un fost ministru”, a transmis Alina Gorghiu.

„El a fost unul dintre cei care nu doar o dată a avut poziții care erau circumspecte la adresa reală a acestui virus. Fac un apel la toți cei care mai au semne de întrebare, cei care spun că nu cred că acest virus afectează și produce moarte în mod real: să se gândească de două ori înainte de a promova tot felul de teorii aberante, ne costă pe toți”, a conchis senatorul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel