Alina Gorghiu, clarificări despre o posibilă ruptură între PNL şi Cioloş

Alina Gorghiu a afirmat, duminică, la Hunedoara, că între PNL și Dacian Ciolos nu există niciun fel de ruptură, ci este un partaneriat onest, ea îndemnandu-i pe cei prezenți să se gândească la viitorul României cu un premier liberal, cu o echipă liberală.

"Nu exista niciun fel de ruptura intre PNL si Ciolos, cum spun televiziunile de casa ale PSD. Suntem intr-un parteneriat bun, un parteneriat onest, suntem intr-o legatura care inseamna ca PNL a inteles ca avem nevoie de schimbare in politica romaneasca", a spus Alina Gorghiu, in discursul de la lansarea candidatilor liberali din Hunedoara.

"Haideti sa le spunem oamenilor ca am gresit, ca au fost momente cand stim ca i-am dezamagit, dar ca suntem singurul partid cu buna credinta in tara asta, singurul partid care poate aduce bunastarea oamenilor, care face diferenta intre o Romanie civilizata si o Romanie inapoi", a mai declarat Alina Gorghiu.

"Haideti sa ne gandim la viitorul Romaniei cu un premier liberal, care a produs crestere economica de cinci la suta, iar premisele lui 2017 sunt bune, cu o echipa liberala. Haideti sa ne gandim ca Dragnea sa ramana la sediul din Kiseleff si nu mai mult".

[citeste si]

Alina Gorghiu a mai afirmat că primul lucru pe care liberalii îl vor face când vor ajunge la guvernare va fi să nu impoziteze pensiile şi să elimine pensiile parlamentarilor, introduse de PSD.

"Avem obligaţia ca în 2018, când sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, mandatul să îl dea un prim-ministru liberal, cu un Guvern liberal", a spus în final Gorghiu.

Declaratiile sefei PNL vin in contextul in care Dacian Cioloş a afirmat, într-un interviu pentru Ziare.com, că în campania electorală nu există suficientă dezbatere pe marginea programelor de guvernare, el transmiţând totodată partidelor care-l susţin pentru funcţia de premier, USR şi PNL, primului că este nevoie de mai multă "consistenţă" în abordările economice, iar liberalilor că este nevoie să continue reforma internă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel