Alina Gorghiu cere demisia primarului Timișoarei, Dominic Fritz

Alina Gorghiu: Se impune o demisie de onoare în cazul celor direct responsabili
Alina Gorghiu: Se impune o demisie de onoare în cazul celor direct responsabili

Alina Gorghiu îi cere demisia de onoare a primarului USR, Dominic Fritz, din cauză că nu are nicio soluție pentru a rezolva problema Colterm.

"21 de milioane de euro, amenda primită de Colterm Timișoara pentru că nu a cumpărat certificatele anti-poluare pentru 2020. Asta pentru că Primăria, în loc să prezinte soluții, aștepta permanent bani de la Guvern!

Ca senator de Timiș, am vorbit de câteva ori cu prim-ministrul Cîțu pe tema Timișoara, a banilor necesari pentru județ, pentru proiectele esențiale locale. Și, de fiecare dată, sprijinul a fost concret.

Problema Colterm este foarte gravă și trebuie găsită urgent soluție. Regretabil că nu aud nimic de la primar. Doar că el e discret și alții au stricat.

Nu fac vreun concurs cu Dl Fritz de genul "cine deschide ușa mai repede" și nici nu așteaptă cineva vreun mulțumesc, dar, să nu ai soluții, la un an de când ai fost ales, asta mi se pare scandalos. Iar o demisie de onoare în cazul celor direct responsabili se impune. Sigur găsește prin primaria sa, că parca zicea la un moment dat despre viceprimarul Lațcău “că poate fi trezit la 3 noaptea să spună cum trebuie restructurat Colterm”...între timp, noaptea a trecut, personajele fără soluții rămân", scrie senatorul liberal de Timiș pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel