Alina Gorghiu cere demisia lui Victor Ponta: România nu și-l mai poate permite

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, apreciază într-o postare pe contul său de socializare, discursul premierului Victor Ponta în cazul reținerii lui Mircea Băsescu, însă îi transmite că România nu și-l mai poate permite în fruntea guvernului, având în vedere ce se întâmplă cu Iulian Herțan, cumnatul prim-ministrului. 

Alina Gorghiu îi solicită premierului Victor Ponta demisia din frunte Executivului, argumentându-și, totodată, cererea: "Victor Ponta a avut un discurs corect când Mircea Băsescu a fost reținut. Premierul îi cerea demisia lui Traian Băsescu, spunând că este nevoie de un sacrificiu personal. Victor Ponta nu mai poate rămâne prim-ministru. Nu doar pentru că prietenii cei mai apropiați și rude ale sale sunt cercetați pentru fapte de corupție. Incompetența, minciuna și abuzurile sale sunt tot atâtea motive pentru care Victor Ponta nu mai are legitimitatea morală și politică de a conduce Guvernul României. România nu și-l mai poate permite într-o funcție atât de importantă. E un lux prea mare, pentru o țară ca România", a scris, miercuri, pe Facebook, co-președintele PNL, Alina Gorghiu.

Percheziții DNA la sora și cumnatul lui Ponta. Premierul: Legea, egală pentru toți

Postarea liderului liberal survine după ce procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești - au dispus, luni noaptea, punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Herțan, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, schimbarea, nelegală, a destinației fondurilor europene și evaziune fiscală.

DNA. Iulian Herțanu și alți trei oameni de afaceri, reținuți pentru 24 de ore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel