Alina Gorghiu candidează la Primăria Capitalei? Ce spune liderul PNL

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a transmis, miercuri seara, că nu vizează postul de primar general al Capitalei. Ea a precizat că posibilii candidați ai liberalilor pentru această funcție vor trebui să participe la o campanie internă în partid.

”Nu aș ezita să spun public dacă mi-aș dori să candidez la această funcție. Cred însă că bătălia pentru Capitală înseamnă o campanie foarte serioasă în interiorul PNL. Nu mi-am pus problema să candidez pentru Primăria Generală, dar colegi de-ai mei foarte bine pregătiți - vorbeați de Ludovic Orban mai devreme, eu vi-l reamintesc pe Cristian Bușoi, pe domnul Petre Roman - s-au înscris în această competiție internă”, a declarat Alina Gorghiu, la TVR, conform Agerpres.

Ea a precizat că va urmări campania internă din PNL împreună cu Vasile Blaga, celălalt copreședinte al partidului, și a apreciat că strategia electorală a candidaților din București va suferi modificări după evenimentele legate de primarul general Sorin Oprescu.

Copreședintele PNL a mai spus că Primăria Capitalei se află în prezent ”într-o situație deplorabilă”.

”Situația Primăriei Generale este deplorabilă, este aproape în incapacitate de plăți. Sunt companii în subordinea Primăriei care sunt într-o criză fără precedent”, a punctat Alina Gorghiu.

Vezi și: Robert Cazanciuc, tranșant cu privire la legalizarea șpăgii pentru medici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel