Alina Gorghiu: Călin Popescu Tăriceanu, ceva greu de calificat. Respect românilor jigniți de el

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, i-a reproșat președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, că s-a transformat în ceva greu de calificat. 

"Oare ce resorturi pot determina un om politic ca Popescu Tăriceanu să se transforme dintr-un liberal pur-sânge în ceva greu de calificat!", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook, subliniind că acțiunile și declarațiile președintelui Senatului, din ultimul an, îi amintesc de Ion Iliescu din 1990.

"Vă mărturisesc că îmi este rușine de modul acesta de comportament în spațiul public. Românii din diasporă au venit de la sute de kilometri să voteze, au stat ore în șir la cozi interminabile, în frig și ploaie. Datorită civismului lor, atât de impresionant, România este, în continuare, o țară democrată. Tot ei sunt cei care au împiedicat ca susținătorii din umbră ai candidaturii lui Ponta să își continue cinicele coabitări politice, din campania electorală și dinainte. Pentru toate aceste lucruri, și nu numai, în calitate de co-președinte al PNL, le transmit românilor jigniți de CP Tăriceanu un singur cuvânt: respect!", a mai scris copreședinta PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel