Alina Gorghiu, atacată de europarlamentarul PSD Claudia Țapardel

Europarlamentarul PSD, Claudia Țapardel, o acuză pe Alina Gorghiu, co-președintele PNL, că "încearcă să perpetueze scandalul specific PDL și lui Traian Băsescu!".

Într-un comunicat remis DCNews, eurodeputata se declară "profund dezamăgită de atitudinea conflictuală" a co-președintei PNL, Alina Gorghiu, solicitându-i acesteia "să adopte o atitudine constructivă" pe temele prioritare pentru România și să "lase deoparte disputele sterile".

"Sunt profund dezamăgită de atitudinea conflictuală a copreședintei PNL, Alina Gorghiu, pe care întotdeauna am privit-o ca pe o colegă de generație, dincolo de chestiunile de ordin politic care ne despart. Mă așteptam, din partea dumneaei, ca lider al PNL și ca femeie, tânără, cu posibilitatea de a face un alt fel de politică, la o atitudine mai echilibrată care să genereze consens pe scena politică.

Premierul Victor Ponta a afișat maximă deschidere în relația cu Opoziția, încercând să genereze consens pe cinci teme prioritare pentru România, însă doamna Gorghiu a apelat la un ton dezamăgitor, încercând să perpetueze scandalul specific PDL și lui Traian Băsescu.

Fac apel la doamna Alina Gorghiu, ca reprezentată a liderilor tineri din politică, să adopte o atitudine constructivă și să lase deoparte disputele sterile! La Bruxelles, nimeni nu va înțelege de ce acțiunile consensuale și constructive ale premierului României sunt primite de liderii principalului partid de opoziție cu o agresivitate șocantă și fără legătură cu așteptările românilor, dar și ale instituțiilor europene", a declarat Claudia Țapardel.

Vezi și: Gorghiu atacă: Ponta își bea degeaba cafeaua la Palatul Victoria

Claudia Țaparel a mai transmis că se aștepta ca "Alina Gorghiu să se ridice la înălțimea funcției pe care o ocupă, să caute să găsească acel consens politic care să-i ajute pe toți românii să depășească momentele politice definite de scandal și discordie. În schimb, Alina Gorghiu dă dovadă că nu caută răspunsuri sau soluții, dar generează din nou scandal. Credeam că Alina Gorghiu poate mai mult, ca tânără în politică mai ales într-o funcție de responsabilitate în partidul său".

"Românii așteaptă răspunsuri și soluții de la clasa politică, nu continuarea certurilor și a blocajului din ultimii 10 ani", a conchis europarlamentarul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel