Alina Gorghiu, atac la PSD: Vrea eșuarea lucrărilor în comisia pentru revizuirea legilor electorale

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, că PSD dorește eșuarea lucrărilor în comisia pentru revizuirea legilor electorale.

Alina Gorghiu l-a acuzat pe președintele Camerei Deputaților, social-democratul Valeriu Zgonea, că blochează lucrările comisiei de cod electoral. 

"Despre Comisia de cod electoral din Parlament, condusă de Valeriu Zgonea. PSD dorește eșuarea lucrărilor în comisie. Îi solicităm președintelui comsiei să convoace ședințele pentru elaborarea legislației", a precizat Alina Gorghiu, citată de B1 TV.

De asemenea, Gorghiu a mai precizat și că PNL va identifica în zilele următoare o persoană care să ocupe locul vacant din CCR în urma demisiei judecătorului Toni Greblă.

”PNL este conștient că instituțiile publice au nevoie ca în componența lor să fie propuse persoane care se bucură de credibilitate, care nu trebuie să aibă nicio etichetă politică. Am decis să identificăm persoana potrivita care să nu fie membru de partid, să fie un reprezentat al elitelor din societatea românească. În cel mai scurt timp vom identifica această persoană”, a declarat Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel