Alina Gorghiu, atac la Cioloș, după cea mai urâtă criză. Îl demiteam de ieri

Alina Gorghiu, copreședintele PNL,  are un mesaj dur pe Facebook, după demisia lui Gabriel Biriș de la Ministerul Finanțelor.  "Scapă ieftin" Ministerul de Finanţe din criza de imagine, însă în locul premierului Dacian Cioloş l-ar fi demis pe acesta imediat,  şi spune că acelaşi lucru ar fi trebuit să îl facă şi ministrul Anca Dragu.

"Demisia de astăzi a lui Gabriel Biriş scapă destul de ieftin Ministerul Finanțelor de cea mai urâtă criză de imagine în care a fost băgat acest Guvern în apropierea finalului său de mandat.

Cei care l-am susținut, am fost puşi într-o mare dificultate. Dar răspunsul e simplu: în locul premierului îl demiteam pe Biriş de ieri, nu stăteam încă 24 de ore să aştept.

Este valabil şi pentru doamna ministru, care parcă mai ieri se lăuda la un post tv că își asumă un nou proiect de modificare a codului fiscal. Ca sa amintim unora: mandatul lor este de încă 4 luni şi nu pot face prin ordonanță ce trebuie să facă un parlament legitim ales", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Gabriel Biriş a demisionat din funcţia de secretar de stat în Ministerul de Finanţe,  joi, după scandalul provocat de intenția de a schimba Codul fiscal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel