Gorghiu, atac împotriva TVR, după interzicerea lui Cioloș

Alina Gorghiu a declanșat un atac furibund la adresa conducerii TVR, după ce un interviu cu Dacian Cioloș pregătit să fie difuzat, duminică, la emisiunea Viața satului a fost amânat.

"TVR rămâne, din păcate, prin deciziile șefilor săi fideli PSD, blocată în promiscuitate profesională, oricât de mult ar încerca să se spele la față", scrie liderul PNL pe Facebook.

"Vine un moment când șefimea susținută are de dat înapoi pentru toți anii în care administrația pesedistă le-a acoperit pierderile și lipsa de profesionalism. Acum, îl cenzurează pe Dacian Cioloș pe motiv că este în campanie, dar îl lasă pe Victor Ponta să își etaleze nestingherit "meritele". Mai mult, Cioloș nu e candidat, nu e membru de partid, spre deosebire de Ponta care în 26 octombrie când a fost la TVR era și una și alta. Dublul standard al televiziunii publice are însă acum și o motivație privată, zic gurile rele din TVR, că unuia dintre șefii obișnuiți cu sinecuri nu i-a fost aprobată candidatura la un post mult râvnit de Consul General.

[citeste si]

TVR rămâne, în ciuda jurnaliștilor care încă lucrează acolo, televiziunea interesului personal, al interesului de grup al PSD uitând că este susținută totuși din bani publici. De altfel, Dragnea voia eliminarea taxei radio-tv tocmai ca să primească de la stat toată subvenția și astfel să nu mai existe nici măcar o iluzie de independență jurnalistică.

Sunt contrariată profund de tot ce se întâmplă, de cenzura impusă și, ce e cel mai grav, am senzația că nu scriu despre România ci despre Turcia sau Rusia. "Idolii" politici ai PSD. Cred că dacă și de data aceasta societatea civilă, organizațiile de media și CNA-ul nu reacționează, înseamnă că nu înțelegem gravitatea cenzurii de care este în stare PSD", a scris liderul PNL pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel