Alina Gorghiu, atac dur la adresa ANAF: Este de neacceptat...

Liderul PNL, Alina Gorghiu, a lansat un atac dur la adresa ANAF, considerând că această instituție de control s-a transformat într-un "organ de prigoană". 

"Instituțiile de control din România, din păcate, în momentul acesta sunt atât de agresive, am vorbit nu o dată de ANAF. Am avut o consultare, au participat colegii mei, duminică, la o consultare cu mediul de afaceri. ONG-uri profesionale, asociațiile oamenilor de afaceri din România. Și printre altele vorbeam de programul de guvernare, de ce măsuri avem, de cum punem accentul pe întreprinzătorul român, de cum vrem să reducem taxele la 16% pe muncă, despre multe lucruri și întrebarea a fost, pertinent pusă: "Și cu ANAF-ul ce faceți?".

Este de neacceptat că, astăzi, ANAF-ul s-a transformat într-un organ de prigoană. Pentru că e o reformă care va dura. Eu nu cred că un guvern va rezolva problema într-un an, va fi o perioadă de tranziție lungă, dar va trebuie foarte clar să te hotărăști ce vrei. În momentul acesta, politica aceea de plan a Direcției Antifraudă, că își bifează cât a confiscat, câte firme a nenorocit, câte au închis, politica asta de plan trebuie eliminată", a declarat Alina Gorghiu la interviul DC News Live, în contextul în care s-a amintit că în România exista 1.200.000 de funcționari, iar o treime dintre ei sunt în instituții de control.  

[citeste si]

Anterior, liderul PNL a ținut să semnaleze: "Pericolul este că avem un număr de oameni angajați în sistemul bugetar mai mare ca cei la privat și la întrebarea "unde ai vrei să lucrezi", vor la stat. Este o discuție foarte serioasă", a subliniat Alina Gorghiu.

Declarația integrală de la minutul 38:58

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel