Alina Gorghiu, APEL la Dragnea: ''Desființează Parlamentul''

Fosta Șefă PNL, Alina Gorghiu, atacă Guvernul Grindeanu. Aceasta este de părere că ordonanța de urgență pe grațiere înseamnă un abuz și că ceea ce vrea să facă noul Guvern este ''un fel de aplicare a legii talionului în varianta PSD 2017". De asemenea, Gorghiu face apel la Dragnea să desființeze Parlamentul.

Regula în democrație e că un abuz sau o nedreptate nu se îndepărtează cu alt abuz. Iar o ordonanță de urgență pe grațiere înseamnă un abuz.
Ce vrea să facă Guvernul azi, pe repede înainte, e un fel de aplicare a legii talionului în varianta PSD 2017!!! Justiție, m-ai anchetat? M-ai condamnat? Te condamn și eu azi!!! Te siluiesc în fel și chip, printr-o ordonanță cu urgență închipuită...complet netransparent si fără dezbatere!!!! Pe care nimeni nu a văzut-o înainte de ședință.
Un episod urât!
Ca să fie bine de tot, OUG ar fi trebuit să fie completată cu câteva prevederi suplimentare:
1. Chiar dacă nu se justifică deloc urgența, ce contează, urgență o decidem noi, cei care conducem despotic această țară;
2. prevedere clară, cu litere de-o șchioapă, că nimeni din PSD nu va mai fi anchetat sau judecat pe timpul mandatului;
3. închisorile vor fi populate doar de cei din Opoziție, ca să nu lăsăm goale penitenciarele
4. nu vor mai plăti taxe și impozite la stat cei care au generat prejudicii din infracțiuni, pentru că au făcut suficient efort atunci! Asta înseamnă erou socialist;
5. judecătorii să se exprime public de azi încolo pe proiecte care țin de sistemul judiciar doar când sunt întrebați și după ce este în prealabil avizat răspunsul de PSD!
Iar cei care au spus deja ca nu sunt de acord cu acest OUG sunt trimiși in Siberia.

Lista poate fi completată de voi.

Domnule Dragnea, hai cu legile la dezbătut in Parlament!!! Nu pe furiș, ca hoțul, cu mâna unui guvern pe care nici nu merita sa-l calific, pentru ca autorul moral al ordonanței sunteți dvs! Sau desființează Parlamentul, ca oricum mult am senzația că nu mai e...

Vorba unui domn despre Turcia: ”Asistăm la edificarea unei societăți din care lipsește pluralismul de idei, o societate bazată pe autoritarism în care nu sunt admise critici sau gândirea independentă”, declară Politico un sociolog turc care trăiește acum în Europa..., a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel