Alina Gorghiu, mutare electorală. Ar putea intra în campanie pentru București. Sondaj-exclusiv

Alina Gorghiu a postat pe Facebook un video-clip cu mesaj împotriva somnolenței politice. Filmarea și editarea unui astfel de material durează câteva zile, deci demersul a început înainte ca Ludovic Orban să fie scos din cursa pentru Primăria Generală. De ce lansează co-președintele PNL un video-clip ”electoral”, cu jumătate de an înainte de alegerile parlamentare?

O ipoteză ar putea fi legată de sondajele care o plasează mult sub nivelul partidului. Potrivit ultimelor măsurători, PNL ar fi la 27-28%, iar Alina Gorghiu la 18 procente. Astfel, clipul ar putea face parte dintr-o campanie de branding personal a politicianului.

Nu poate fi exclusă nici varianta unei candidaturi la Primăria Generală. Zvonuri despre plafonarea candidaturii lui Orban, care era amenințat chiar să ajungă pe locul trei, au dat frisoane PNL. Co-președinterle partidului ar putea fi chemat să intre personal în campanie, într-un moment de criză.

Aruncarea în cursă a lui Marian Munteanu poate relansa competiția între PSD și PNL, cred analiștii, dar există și riscul ca publicul să nu fie impresionat de noua candidatură. Dacă soluția Munteanu este una câștigătoare se va afla rapid, din sondajele de opinie. În caz că nu prinde, mai rămân două săptămâni până la depunerea listelor, iar liberalii ar putea schimba în ultimul moment candidatul, Alina Gorghiu asumându-și confruntarea cu Gabriela Firea.

”Cei mai mulți dintre români s-au trezit și merg înainte. Spre deosebire de ei, mai toți politicienii dorm în papuci. Nimeni nu trebuie să-i mai aștepte, pentru că este datoria politicienilor să îi trezească pe alții. O campanie susținută de Alina Gorghiu împotriva somnolenței în politică”, scris Alina Gorghiu pe rețeaua de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel