Alina Gorghiu a cerut ca Diana Șoșoacă să fie evacuată din sala de plen a Senatului

Foto: Captură video Facebook @Senatul României / Ședința Plenului Senatului României din 14.02.2022
Foto: Captură video Facebook @Senatul României / Ședința Plenului Senatului României din 14.02.2022

Vicepreședintele Senatului Alina Gorghiu, președinte de ședință, a cerut evacuarea din sala de plen a Dianei Şoşoacă.

Luni, 14 februarie, un nou incident a avut loc în Parlament. Alina Gorghiu, președinte de ședință, a solicitat chestorilor evacuarea senatoarei Diana Șoșoacă din sala de plen, după ce aceasta a afirmat că legea privind combaterea pandemiei a deschis calea spre experimente n#ziste.

Vicepreședintele Senatului Alina Gorghiu a spus, printre altele: "Fără ţipat în sala de plen, altfel vă rog să evacuaţi sala, ţipaţi la dumneavoastră acasă. Ţipaţi afară, stimată doamnă, ne dor urechile. Rog chestorii să scoată oamenii care urlă din sala de plen. Dacă nu, vă invit să sunaţi la 112, cămaşa de forţă este disponibilă inclusiv pentru doamna Şoşoacă".

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost criticată de Alina Gorghiu și pentru trimiterile sale, din cadrul luării de cuvânt, la "ideea de n#zişti, experimente n#ziste".

Ce a spus, printre altele, Șoșoacă

"Consider că această Lege 55/2020 a produs posibilitatea readucerii a concepţiilor n#ziste şi a experimentelor de tip M#ngh#l#, încălcându-se grav dispoziţiile codului de la Nurnberg, ale Convenţiei de la Geneva din 1949, precum şi ale Convenţiei privind drepturile omului şi biomedicină de la Oviedo, dispunându-se legalizarea experimentelor pe oameni, fără să existe niciun fel de răspundere a producătorilor de medicamente, vaccinuri şi nici a statului, ducând la pierderea a zeci de mii de vieţi. În fapt, această pandemie SARS-CoV-2 constituie un veritabil experiment, nu am spus-o eu, o spun oamenii de ştiinţă, zeci de rapoarte în acest sens cu repercusiuni ireversibile, cu abuzuri psiho-emoţionale care afectează grav pe termen îndelungat şi nelimitat, în primul rând, copiii şi adolescenţii, astfel că avem afectat viitorul naţiunii", a spus Șoșoacă.

Gorghiu și-a cerut scuze pentru "momentul lipsit de solemnitate şi decenţă generat de un coleg"

Vicepreședintele Senatului Alina Gorghiu și-a cerut scuze, în încheierea ședinței, "în calitate de preşedinte de şedinţă, pentru momentul lipsit de solemnitate şi decenţă generat de un coleg şi să vă mulţumesc pentru disocierea de genul acesta de comportament. Cred că e limpede cât de necesară este modificarea de regulament".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel