Alina Gorghiu: Cătălin Predoiu - un adversar redutabil pentru PSD

Biroul Politic Naţional (BPN) al PNL a validat, joi, cu unanimitate de voturi, candidatura lui Cătălin Predoiu la Primăria Capitalei. 

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la finalul şedinţei BPN, că Predoiu este un adversar redutabil pentru PSD.

'Dl Cătălin Predoiu este în mod ferm, neechivoc, susţinut din interiorul partidului de toţi membrii PNL. Chiar dacă unii încearcă deja să inducă altă idee, este un adversar redutabil pentru PSD, pentru că transmite tot ceea ce nu transmite PSD prin candidaturile pe care le oferă Bucureştiului: decenţă, un proiect, viziune pentru bucureşteni, integritate şi seriozitate', a spus Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acesteia, conducerea PNL va refuza să mai intre în subiecte şi discuţii care să deturneze dezbaterea publică de la tema Bucureştiului şi de la ceea ce ţine de soluţii. Copreşedintele PNL Vasile Blaga a arătat că pentru Primăria sectorului 3 BPN a validat candidatura deputatului Cristina Pocora, pentru municipiul Călăraşi - pe cea a primarului în funcţie Ştefan Daniel Drăgulin, iar pentru Zalău - va candida Radu Victor Căpâlnaşiu, actualul edil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel