Alina Bica nu-l primește pe Traian Băsescu în vizită

Alina Bica a spus că nu îl primeşte acasă pe Traian Băsescu, potrivit România TV. Este decizia fostei şefe DIICOT, după ce fostul preşedinte a anunţat că ar vrea să o viziteze.

Traian Băsescu a declarat, marţi la B1Tv, că își dorește să discute cu fosta şefă a DIICOT Alina Bica, recent ieşită din Penitenciarul Târgşor.

"M-aș bucura enorm dacă doamna Bica ar fi de acord să îi fac o vizită", a spus Băsescu, completând că fosta şefă DIICOT "e un profesionist desăvârșit și un om care are o anume statură morală".

Traian Băsescu a mai spus că nu crede că Bica, Georgescu şi Udrea au luat mită și că au fost oameni în care a crezut și pe care i-a girat.

"Nu mă tem de nimic. Nici n-are cine mă șantaja și nici cine să mă pună la colț. Eu am fost comandat de navă, mi-am apărat și ospătarii de navă când îi prindeau cu contrabandă, dar când e vorba de șeful DIICOT, ANI, cum să nu cred în ei? Am crezut în ei, i-am girat. (...) Nu pot să cred că doamna Bica sau Georgescu au luat șpagă, cum nu pot să cred că în birou la Elena Udrea a ajuns o geantă cu 900.000 de euro (...) Dorința mea e acum este să vorbesc cu doamna Bica. Dacă nu are restricții, o voi vizita acasă, dacă e de acord domnia ei și soțul", a completat Traian Băsescu, mai scrie România TV.

VEZI ȘI: Fotografii Elena Udrea-Alina Bica, DIICOT. Traian Băsescu: Am atenționat SRI și SIE. Nu m-am culcat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel