EXCLUSIV  Alin Ignat, VOCEA ROMÂNIEI din PNL. Cum ajungi în Guvern doar mimând talentul - laude pentru șefa supremă - foto / video

Ignat
Ignat

Dacă cu muzica nu prea i-a ieșit și nu știm nici un hit de-ale sale (pentru că nu există așa ceva, desigur), Alin Ignat a decis să se facă cunoscut mult mai simplu - intrând în politică și fiind înscăunat în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii condus de Violeta Alexandru.

Alin Ignat (33 ani), vicepreședintele PNL Alba Iulia și prim-vicepreședintele Tineretului Național Liberal, a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii în Guvernul Orban. Alin Ignat este, în prezent, consilier local la Primaria Municipiului Alba Iulia. Se află la primul său post la nivel central.

Nu prea știm ce-l recomandă pentru funcția de secretar de stat. A făcut Dreptul la Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia, conform paginii sale de Facebook. Cât despre experiența sa profesională, nu știu ce am mai putea spune în afară de faptul că, din 2012, deține o cafenea.

De fapt, în CV-ul lui mai putem trece ”dezinformator”, om care împrăștie fake-news-uri despre Viorica Dăncilă și PSD. 

 Asta-i una... dar când vine vorba de șefa lui, Alin Ignat, ca un tânăr galant, rupe cu declarațiile de apreciere nemărginită:

 (w670)

”Bun simț, eleganță, dedicare și profesionalism. Asta a arătat Violeta Alexandru, ministru desemnat al Muncii, astăzi, unor oameni care nu știu și nici nu vor înțelege toate acestea vreodată.

Felicitări, doamna ministru! - cu Violeta Alexandru”. Când a scris aceste rânduri, Violeta Alexandru nu îi era încă șefă, dar omul pregătea terenul.

Actualul secretar de stat are o mulțime de fotografii cu Klaus Iohannis și Ludovic Orban, precum aceasta, semn că are o poziție... bună:

(w670)

După ce a ajuns în Guvern, Alin Ignat a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care l-au făcut om mare. Nu a omis-o nici pe Prințesa cartofilor, Mara Mareș:


”Începând de astăzi, mă alătur echipei guvernamentale a PNL, în calitate de Secretar de Stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Le mulțumesc pentru încredere Prim-Ministrului Ludovic Orban, ministrului Muncii, Violeta Alexandru, președintelui Mircea Hava și echipei PNL Alba Iulia și PNL Alba!


Un mare mulțumesc pentru susținere, colegilor din Tineretul Național Liberal și președintelui Mara Mareş!


Avem o misiune grea înainte, dar voi munci, cu toate forțele și întotdeauna cu entuziasm și energie, principial și de bună credință, pentru a face mai mult și mai bine pentru oameni, mai mult și mai bine pentru România!”.

Întrebarea este: când mulțumești unui număr atât de mare de oameni, oare ai ajuns în funcție pe merit?!

În fine, nu ne-am lămurit care au fost criteriile pentru care a fost selectat Alin Ignat pentru această funcție, dar vă lăsăm să-i apreciați talentul muzical (dacă vi se pare că există):

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel