ALIMENTELE pe care NUTRIȚIONIȘTII nu le consumă NICIODATĂ. Te pot îmbolnăvi! "Legați de apariția CANCERULUI de colon"

Există opt alimente pe care nutriționiștii nu le consumă niciodată. Cât de periculoase sunt și cum ne pot afecta sănătatea.

Printre alimentele pe care nutriționiștii nu le consumă niciodată se numără îndulcitori artificiali.

"Nu cred că există suficiente dovezi care să demonstreze că îndulcitorii artificiali sunt siguri pentru consumatori. Prefer să stau departe de ei și să folosesc, ocazional și cu atenție, zahăr. În plus, există o multitudine de cercetări care arată cum consumul de băuturi dietetice este contra-intuitiv în diete. Acestea cresc riscul apariției de boli cronice precum diabetul și bolile de inimă ", spune nutriționistul Chelsey Amer, scrie digi-life.tv

Floricele la microunde se află și ele pe lista de interzise, nutriționistul spunând că "există prea multe substanțe chimice artificiale în compoziție".

"Legați științific de apariția cancerului de colon"

Nici mezelurile nu sunt recomandate, pentru că acestea "conțin o mare varietate de aditivi ce pot crește inflamația în organism și au fost legați științific de apariția cancerului de colon", spune Megan Faletra, nutriționist dietetician, instructor de yoga certificat și fondatorul The Well Essentials. La fel, margarina nu va avea niciodată loc în frigiderul său.

Crenvuștii "sunt bogați în grăsimi și sodiu. În plus, există un număr tot mai mare de dovezi care leagă consumul de carne procesată cu apariția cancerului în tractul digestiv,” a mai spus Megan Faletra pentru Reader's Digest.

Stridiile crude sunt și ele excluse din alimentație pentru că, după cum spune Jennifer Bower, "transportă în mod obișnuit Vibrio vulnificus și Vibrio parahaemolyticus”. Și, bineînțeles, pe "lista interziselor" se află și sucul acidulat. "Aportul de zahăr dintr-o singură doză influențează dispoziția și e o bombă calorică. Obezitatea este adesea cauzată de un consum exagerat de sucuri acidulate, iar noi toți ar trebuie să ne ferim de ele", a mai spus Bowers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel