Alibec, schimbare majoră: Pur și simplu mi-am dorit eu

Denis Alibec
Denis Alibec

Astra a disputat ieri, la Giurgiu, un amical contra celor de la Farul Constanța, scor 4-1.

Alibec a marcat un gol, a oferit o pasă de gol și s-a prezentat total schimbat. Jucătorul Astrei a slăbit foarte mult în ultima perioadă.

"Mă simt foarte bine și asta este tot ce contează. Sper să fiu sănătos, pentru că mai am de demonstrat încă. Până acum au fost doar meciuri amicale, așa că să vedem ce va fi în campionat. Da, cum spuneam am slăbit și mă simt foarte bine", a spus Alibec, după acest test de pregătire, potrivit Digi Sport.

Contra, impresionat și el

"Nu am avut niciun program special de pregătire în această iarnă. Pur și simplu mi-am dorit eu să fiu în formă și m-am antrenat foarte bine. Îmi doresc să prind și eu un transfer bun, să mă realizez și să joc cât mai mult. Depinde doar de mine", a mai spus Alibec.

Și selecționerul Cosmin Contra a fost impresionat și de modul în care se prezintă Denis Alibec. "Normal că am vorbit cu Alibec, l-am felicitat pentru cum l-am văzut în pregătire, pentru cum a jucat. A și slăbit băiatul, dar nu doar pentru asta l-am felicitat. Mi-a plăcut atitudinea lui, a fost una bună, la meciul pe care l-am văzut eu", a spus Contra, la Digi Sport,, înainte de a pleca din Antalya, acolo unde a urmărit de la fața locului mai multe antrenamente ale echipelor de Liga 1 aflate acolo pentru pregătire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel