Alibec și MM Stoica, conflict total la FCSB. Reacția lui Becali

Înfrângerea în fața Viitorului a stârnit un conflict între Denis Alibec și MM Stoica. Cei doi au avut un schimb dur de replici confirmat și de Gigi Becali.

GSP, care citează surse poprii, susține că în timpul partidei, directorul sportiv Mihai Stoica i-a strigat lui Denis Alibec de pe banca de rezerve: "Coboară, bă, să iei mingea!".

Nervos, căpitanul echipei s-a oprit din alergare și i-a răspuns pe un ton foarte ridicat: "Mai, lasă-ne, bă, dracului în pace!".

Dialog dintre cei doi a continuat și la final.

Mihai Stoica i-a reproșat lui Alibec "tupeul nesimțit" pe care îl are, în timp ce atacantul l-a înfruntat, spunându-i că stilul de joc al echipei este unul care nu-i convine și că rezultatele proaste vor continua în acest ritm.

"MM a țipat la Alibec și i-a zis «Denis, vino la primire!», iar Alibec i-a răspuns «Lasă-mă! Ce, știi tu mai mult fotbal ca mine!?» Atât a fost. După aceea și-a cerut scuze Alibec. Nu e nicio problemă la echipă. Are dreptate Denis. El știe mai mult fotbal ca MM, că e fotbalist", a declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel