Alibec, EXCLUS din lot. Reacție violentă - VIDEO

Denis Alibec a fost exclus din lotul FCSB-ului a anunţat Gigi Becali.

Atacantul a reacţionat violent după ce a fost schimbat în partida cu FC Voluntari, scor 0-0, iar finanţatorul, după o discuţie avută cu Nicolae Dică, a anunţat că singura şansă de a mai juca e să se transfere de la echipă, scrie Prosport.

Se pare că evoluţiile slabe şi desele "ieşiri" de pe terenul de joc i-au fost fatale lui Alibec: "Niciodată nu am fost supărat cum am fost supărat aseară. L-am pus căpitan, i-am permis prea multe. I-am spus că din punctul meu de vedere nu mai există. Aşa e, mă bag la echipă, dar mereu am acceptat hotărârile antrenorilor.

S-a umplut paharul. Deja s-a umplut paharul! După ce el a distrus toate mingile, a fost schimbat, s-a supărat şi a rupt uşa şi a aruncat şi banderola. Lucrul ăsta nu se mai permite. Vorbeam cu MM şi ziceam că e mai sensibil, e mai copilăros. Mie îmi plac oamenii copilăroşi, spirirtuali, am trecut peste toate şi am acceptat tot", a declarat Becali la Pro X.

În partida cu Voluntari (0-0) Alibec a fost schimbat în minutul 80. Atacantul s-a enervat atât de tare încât a aruncat banderola, s-a dus direct la vestiare și nu pe banca tehnic, iar la intrarea a lovit puternic ușa.

Iată imagini video cu ieșirea nervoasă a lui Alibec:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel