Alibec - Dică, război. Tatăl fotbalistului, atac fără precedent: Îl strică! NU e antrenor

Gevrim Alibec, un tătar din Dobrogea, fostă vedetă în județ prin anii ‘80, îl face praf pe Nicolae Dică la prima apariție în presă.

Tatăl lui Alibec, un fost fotbalist extrem de talentat, dar care s-a complăcut în boemia diviziilor inferioare, lucrează acum în Anglia, în Birmingham, într-o fabrică de saltele.

Fostul atacant al lui FC Neptun îi reproșează lui Nicolae Dică faptul că nu îi acordă suficientă încredere lui Denis.

" Gigi Becali ştie că e fotbalist bun şi îl ţine pentru că o să îşi dea drumul până la urmă la joc. Peste o săptămână, două, iar apoi va lua bani buni pe el.

Dică îl strică pe Denis! Pentru că nu e antrenor, nu are ochi de antrenor ca să zic aşa! Hagi a fost bun pentru fiul meu, a şi fost jucător mare! Dar cel mai bun al lui Denis a fost Şumudică. Ştia cum să îl ia şi ce să îi spună! Bine, nu vorbim de Mourinho. Că a prins şi la Inter două meciuri cu Mourinho. Ăla ede antrenor, e la altă categorie", a declarat Gevrim pentru Fanatik, citat de GSP.

Alibec, precum Cămătaru

Gevrim crede că Denis i-a moștenit calitățile și că este cel mai talentat fotbalist din România.

" Denis Alibec este cel mai bun fotbalist din România, la nivel de calităţi sportive! De la taică-su are driblingul, e semn cum spunem noi în Dobrogea. E identic. Vine lângă tine şi, pac!, zboară în stânga.

E puternic, stil Cămătaru. Forţa şi viteza aceea pe 10 metri le are tot din familie, eu aşa jucam când eram fotbalist. A luat şi ce e mai rău de la noi. El fiind mare şi mai voinic, ar trebui să nu aibă rival când sare la cap. Dar el mai lasă uneori capul în jos. În schimb, când pleacă de pe loc, zici că e taur!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel