Urmărește emisiunea live


Alibec, transfer. Anunţul lui Gigi Becali

denis alibec
denis alibec

Gigi Becali a făcut un anunţ referitor la situaţia lui Denis Alibec.

Gigi Becali a anunţat că Denis Alibec de la FCSB va fi coleg cu Constantin Budescu la Al Shabab, echipă antrenată de Marius Şumudică. Atacantul va fi transferat în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro. Becali a mai spus că şi mijlocaşul William de Amorim va evolua la o echipă din zona ţărilor arabe.

"L-am dat şi pe Alibec la tata Şumudică, pe 1.700. Atâta am vrut pe el, cât am dat atât am vrut. Şi pe Amorim l-am dat. L-am dat cu 150.000, tot în zona aia, tot tata Şumudică a aranjat. O să-l aduc pe Omrani. M-a sunat impresarul lui aseară. El n-a plecat cu CFR, mi-a spus, consideră că nu se duce să lucreze pe o semnătură falsă. Miercuri, sper să dea verdictul şi o să-l luăm pe Omrani. Nemec rămâne o variantă. Cazul lui Omrani se amână (n.r. - la FRF) că e o prietenie la mijloc, mai multe nu vreau să spun", a declarat Becali, la Pro X.

În vârstă de 27 de ani, Denis Alibec a venit la FCSB în ianuarie 2017, de la Astra Giurgiu. El a mai jucat la Farul Constanţa, Inter Milano, Mechelen, FC Viitorul şi Bologna.Clubul saudit Al Shabab a anunţat, vineri, transferul mijlocaşului Constantin Budescu de la FCSB. El a semnat un contract pe trei ani cu gruparea la care antrenor principal este Marius Şumudică.Budescu era al doilea jucător de la FCSB transferat în această pauză competiţională la Al Shabab, după fundaşul Valerică Găman.

În urmă cu două săptămâni, antrenorul Marius Şumudică a semnat un contract pe doi ani cu gruparea Al Shabab, din Arabia Saudită. Al Shabab a ocupat locul 10 din 14 formaţii, sezonul trecut, în care a fost pregătită din martie de Khalid Al Koroni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel