Alianță PSD-Pro România. Marcel Ciolacu: "Suntem două partide de stânga". Posibile veniri în partid

Victor Ponta
Victor Ponta

Marcel Ciolacu nu exclude ideea ca Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu să se întoarcă în PSD. De asemenea, preşedintele interimar al Partidului Social Democrat ia în calcul și o posibilă viitoare alianţă cu Pro România. 

"Este posibil ca Mihai Tudose să se întoarcă în PSD. Trebuie avută o discuţie în interiorul organizaţiei de la Brăila, ţinând cont că domnul Tudose e europarlamentar. 

Domnul Ţuţuianu a anuţat că nu se întoarce în partid, chiar a pus nişte condiţii. Domnul Grindeanu şi domnul Neacşu au fost excluşi în mod abuziv, din puctul meu de vedere. Dacă doresc să se întoarcă sunt bine veniţi," a spus Ciolacu la Antena 3. 

Întrebat în ce relaţii se află cu Victor Ponta, președintele interimar al PSD a răspuns: "Instituţionale, dânsul este liderul Pro România, eu sunt preşedintele Camerei Deputaţilor". 

Marcel Ciolacu nu exclude ideea unei alianţe între PSD şi Pro România. "Facem politică, întotdeauna sunt posibile alianţe. Sunt două partide de stânga", a mai spus preşedintele interimar al PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel