Alianța 2020 USR - PLUS. Coita: Este o confuzie acolo

USR-PLUS
USR-PLUS

Analistul politic Alex Coita a vorbit despre noua alianță politică, Alianța 2020 USR - PLUS, dintre partidele conduse de Dan Barna și Dacian Cioloș.

Alex Coita compară partidul lui Dacian Cioloș cu o mașină, pe care a pus-o direct pe platformă, înainte de a merge cu ea măcar o dată. Deși înțelege strategiile noii alianțe electorale, Coita este de părere că strategiile sunt artificiale.

Eu cred că e un pic de confuzie acolo. O singură observație am. Știu un singur lucru, când îți cumperi o mașină, e bine cel puțin o dată să mergi pe drum cu ea înainte să o pui pe platformă. Domnul Cioloș și-a luat mașina numită PLUS și a pus-o direct pe platforma USR. Dintre cele două formațiuni, USR este singurul partid care are structuri, are reprezentanți în Parlament, a trecut un test electoral. Mi se pare ilogic acolo. Este o confuzie. Înțeleg undeva strategiile, dar sunt strategii artificiale.

Partidele se construiesc și își dovedesc forța în lupte electorale, nu urcându-se pe platformele altor formațiuni., a afirmat Alex Coita, în emisiunea News Magazine, de la Antena 3.

Vezi și: USR-PLUS, noua alianță: Bun venit printre noi, Dacian Cioloș!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel