Alianță USR-PMP. Alexandrescu, mesaj pentru Băsescu: Este foarte clar

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a declarat luni că nu a existat niciodată şi nu va exista o încercare de alianţă între Uniunea Salvaţi România şi Partidul Mişcarea Populară întrucât fostul şef de stat Traian Băsescu "se situează foarte clar în lupta împotriva justiţiei", ceea ce contravine principiilor USR. 

"Nu a existat niciodată o încercare de alianţă între USR şi PMP şi nu va exista. Domnul senator Traian Băsescu a arătat foarte clar, în ultima perioadă, în ce poziţie se situează, se situează foarte clar în lupta împotriva justiţiei. Acest lucru este contrar principiilor şi valorilor şi angajamentelor pe care USR şi le-a luat faţă de alegători. Deci nu va exista nicio posibilitate de alianţă între cele două partide", a afirmat luni Vlad Alexandrescu, scrie Agerpres. 

Senatorul USR Mihai Goţiu, vicepreşedinte al Senatului, a confirmat că nu are cunoştinţă de "vreo discuţie, de negocieri între PMP şi USR". 

"Că sunt unele proiecte punctuale în care colaborăm, cum colaborăm şi cu alte partide, asta este cu totul şi cu totul altă poveste, dar o apropiere între PMP şi USR este exclusă", a precizat Mihai Goţiu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel