Alianță PNL cu PMP? Ludovic Orban, răspuns clar pentru Traian Băsescu

Prim-vicepreședintele PNL, deputatul Ludovic Orban, l-a atacat pe Traian Băsescu, în interviul DCNews transmis live, vineri, când a fost întrebat dacă vede o alianță cu partidul fostului președinte. 

Îl primiți pe Traian Băsescu în PNL? "E o întrebare retorică adresată mie. Știți foarte bine", a spus Ludovic . Cât despre alianță, liberalul spune "nicio alianță".

"Părerea mea, noi nu avem nimic comun cu Traian Băsescu. PNL a fost într-un război total cu Traian Băsescu, după 2006, război pe care l-a declanșat, în primul rând, Traian Băsescu. Încep să iasă la iveală că Traian Băsescu a patronat un sistem de corupție fără precedent în România. El, care se dădea campionul luptei anticorupție, era în poziția de capo di tutti capi. Din câte știu eu, pe mai multe spețe, deja există solicitări adresate instanțelor pentru redeschiderea unor dosare penale pe numele lui Traian Băsescu", a spus Ludovic Orban, la DCNews Live. 

Liberalul a subliniat că este "convins că cu timpul vor mai ieși la iveală și alte lucruri care să arate ce sistem a patronat Traian Băsescu. Am constatat cu stupoare că de unde era marele licurici a ajuns un naționalist". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel