Alexe o invită pe Chichirău la aceeași masă cu Chirica. ”Dușman politic”

Cosette Chichirău FOTO AGERPRES
Cosette Chichirău FOTO AGERPRES

Costel Alexe şi Mihai Chirica, câştigătorii alegerilor la Primăria Iaşi şi Consiliul Judeţean, invită la negocieri Alianţa USR PLUS şi PMP.

"Dorim să avem alături de noi oameni care să susţină proiectele judeţului Iaşi, de aceea răspunsul meu este da, vrem să ne vedem cu preşedinţii celor două formaţiuni politice, USR-PLUS şi PMP, pentru a constitui o majoritate cât se poate de largă astfel încât în următorii patru ani să nu avem nici măcar o sincopă în ceea ce priveşte dezvoltarea municipiului şi judeţului nostru. Sunt patru ani vitali, patru ani în care, dincolo de exerciţiul financiar care începe anul viitor, fonduri guvernamentale, fonduri de relansare economică, ieşenii au nevoie de o echipă care să le susţină proiectele", a spus ministrul Costel Alexe, care a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi în urma scrutinului de pe 27 septembrie, potrivit Agerpres.

"Competiţia a luat sfârşit"

La rândul său, primarul reales al municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a spus că Iaşiul poate lua exemplul Capitalei, acolo unde toate forţele de dreapta s-au unit pentru a genera o stare de normalitate şi progres.

"USR face parte din opţiunile noastre pentru primele discuţii, alături de PMP. Sunt două formaţiuni care, în mare parte, au susţinut şi victoria de la Bucureşti, Iaşiul fiind al doilea municipiu ca mărime al acestei ţări şi are nevoie să-şi contureze un drum similar cu Capitala. Este legitim să vedem în acest fel lucrurile. Este adevărat că vor urma şi alte competiţii electorale, unde într-o manieră civilizată fiecare luptă şi munceşte pentru voturi, dar pentru alegerile locale competiţia a luat sfârşit şi avem obligaţia morală faţă de ieşeni să ne apucăm de muncă", a declarat Mihai Chirica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel