EXCLUSIV  Alexandru Rafila, după ce Dan Barna l-a lăudat pe Vlad Voiculescu: Paradox. Ar trebui să ne dea de gândit

Profesorul Alexandru Rafila ridică un semn de întrebare asupra susținerii pe care o are Vlad Voiculescu pentru funcția de ministru al Sănătății. 

Alexandru Rafila a vorbit în exclusivitate la DC News despre situația de la Ministerul Sănătății și a explicat de ce există ”stabilitate” în ceea ce privește funcția de ministru pe care o deține Vlad Voiculescu. 

”În ceea ce privește situația de la Ministerul Sănătății, această stabilitate deosebită a domnului ministru Voiculescu cred că este neobișnuită. Co-președintele partidului din care provine l-a caracterizat întâi ca fiind un vârf de lance, dar înțeleg pe de altă parte că nu este un diamant al managementului. Deci două comparații extrem de sugestive din partea domnului Barna, care ar trebui să ne dea de gândit în ceea ce privește modul de funcționare a sistemului de sănătate. Pe de-o parte nu are calități manageriale, asta spune domnul Barna, dar altul nu avem, iar pe de altă parte e un vârf de lance care se luptă cu controlul acestei pandemii și cu tratamentul pacienților, ceea ce nu este posibil din moment ce puțin mai devreme spunea că nu este competent. Deci asistăm la foarte multe paradoxuri, iar stabilitatea aceasta la Ministerul Sănătății și lipsa unei asumări de natură politică, a schimbării ministrului Sănătății cu altcineva din familia lor politică mi se pare absolut incredibilă și mă întreb la ce moment ar trebui să asistăm pentru ca acest lucru să se întâmple”, a declarat Alexandru Rafila în exclusivitate la DC News

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel