Alexandru Rafila, la Spitalul Județean Bacău. Soluții pentru extinderea capacității de tratament

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Alexandru Rafila, reprezentantul OMS în România, s-a aflat astăzi la Bacău unde a avut discuții cu medicii implicați în diagnosticarea și îngrijirea pacienților COVID-19.

În cursul zilei de 11 noiembrie profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României în Comitetul executiv al OMS și candidat din partea PSD la Camera Deputaților, a vizitat Spitalul Județean Bacău unde a avut discuții cu medicii implicați în diagnosticarea și îngrijirea pacienților COVID-19 din județ.

”Au fost identificate soluții pentru extinderea capacității de tratament specializat, necesitatea furnizării neîntrerupte de oxigen în toate spitalele din județ și asigurarea resursei umane medicale specializate. Dezvoltarea la nivelul județului a conceptului de acordare a asistenței medicale integrate și coordonate care să includă toate spitalele din județ și autoritățile de sănătate publică ar putea fi considerat un model de bună practică care să poată fi replicat și în alte județe.

Este meritul președintelui CJ Bacău, dl. Valentin Ivancea care a realizat o primă variantă a acestui sistem, care are ca scop protejarea sănătății și asigurarea accesului la îngrijiri medicale pentru toți locuitorii județului Bacău. Trebuie subliniată reușita modernizării rapide de către CJ a pavilionului dedicat îngrijirii la cele mai bune standarde a pacienților adulți și copii cu COVID-19 din Spitalul Județean”, se arată într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel