Alexandru Nazare, demisie de la șefia PNL Brăila: Nu mai pot gira...

Un deputat liberal, fost ministru al Transporturilor, anunță că a demisionat din funcţia de co-preşedinte PNL Brăila, denunțând faptul că vechiul PNL colaborează încă la nivel local cu PSD-ul.

Deputatul Alexandru Nazare şi-a anunţat demisia din funcţia de co-preşedinte al PNL Brăila, potrivit Info Brăila. Nazare ocupa funcția de președinte al PDL Brăila din octombrie 2012, și astfel a devenit co-președinte al noului PNL după fuziune. 

"Mi-am depus demisia din functia de co-presedinte PNL Braila. Inca din octombrie 2012, cand mi-am asumat conducerea PDL Braila intr-un moment foarte dificil pentru aceasta organizatie, am pledat pentru nevoia construirii unei opozitii puternice de dreapta la Braila, o opozitie care sa nu faca compromisuri cu PSD si care sa ofere o alternativa credibila si solida la administratia rosie a Brailei. Rezultatul a fost ca PDL a devenit in urma alegerilor europarlamentare al doilea partid de pe scena politica braileana", se precizează în comunicatul transmis de Nazare sursei citate.

"Cred in continuare ca aceasta este calea de urmat si pentru noul PNL creat prin contopirea PDL si PNL Braila. Cred ca marele PNL nou creat are menirea sa devina primul partid din Romania si din Braila, pentru aceasta trebuind sa indeplineasca o serie de conditii asteptate de romani.

Am explicat aceste lucruri in interiorul partidului, in sedinte Biroului reunit al PNL Braila din seara zilei de 12 decembrie, cand am oferit multiple argumente pentru care nu mai trebuie sa toleram ambiguitati in legatura cu statutul nostru politic la nivel local daca ne dorim cu adevarat victoria in alegerile ce vor urma in 2015 si 2016.

Majoritatea Biroului reunit a avut o alta parere. Respect opinia colegilor, nu dores sa fac public continutul discutiilor, dar nici nu mai pot gira din calitatea de co-presedinte un traiect politic in care nu cred.

Decizia mea de astazi nu inseamna si renuntarea la calitatea de membru si nici la calitatea de deputat", a precizat Alexandru Nazare. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel