Alexandru Năstase, eliberat din funcție de Dacian Cioloș

Alexandru Năstase a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Investiţii străine şi Parteneriat public-privat, printr-o decizie a premierului Dacian Cioloş, publicată vineri în Monitorul Oficial.

Alexandru Năstase a ocupat funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Investiţii străine şi Parteneriat public-privat din martie 2014, relatează Agerpres.

De asemenea, premierul Cioloş a decis mutarea lui Ion Anghel din funcţia publică de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului în funcţia publică vacantă de secretar general adjunct în Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Tot printr-o decizie a premierului, Claudia Georgescu va exercita temporar, prin detaşare, funcţia de secretar general al Ministerului Tineretului şi Sportului.

Printr-o decizie a premierului a încetat exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare, de către Alexandru-Sorin Bordei-Gheorghişor a funcţiei de secretar general adjunct al Ministerului Tineretului şi Sportului.

Deciziile au fost publicate vineri în Monitorul Oficial. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel