Alexandra din Caracal, dispărută. Cătălina Porumbel, surprinsă de răspunsul Ligiei Popescu de la PNL

Scutaru Cristina / 26 iul 2019 / 18:22 Salveaza PDF Comentarii
Cătălina Porumbel
Cătălina Porumbel

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată.

Cătălina Porumbel a vorbit despre o lege care dă puteri sporite polițiștilor, o lege intens contestată de PNL și USR. Există în respectiva lege un articol care spune că polițistul este îndreptățit să pătrundă în orice mod într-o locuință fără consimțămâmtul acesteia pentru mai multe situații printre care salvarea unei persoane aflate în pericol.

Acestă lege a fost întoarsă de Klaus Iohannis la CCR. Dacă legea ar fi fost în vigoare, poate Alexandra ar fi trăit astăzi.

Liberala Ligia Popescu a fost întrebată de jurnalista Cătălina Porumbel de ce PNL a contestat legea care ar fi putut să o salveze pe Alexandra din Caracal: ”Probabil că au existat aspecte de natură neconstituțională”.

”Vă rodea grija de Constituție, nu de oamenii care sunt în pericol. E o poziție orbească”, a intervenit jurnalistul Val Vâlcu.

”Astfel de legi care ne protejează pe noi sunt doar în meciul politic PNL - Iohannis - PSD? Cineva se gândește și la noi?!”, a spus Cătălina Porumbel.

”Nicio lege nu poate să fie contrară Constituției în forma care se adoptă, da?”, a zis Ligia Popescu.

”Eu am doi copii acasă. Pentru noi, românii, nu contează aceste chichițe constituționale, legislative și răfuiala politică de care ne-am săturat! Contează să faceți o lege care să ne protejeze! Nu mai vreau să aud de nicio chichiță, nici de Klaus Iohannis care aruncă toate legile la CCR”, a spus Cătălina Porumbel la Antena 3 în emisiunea pe care o realizează.

Fata a apucat să sune la 112

 

Alexandra, fata de 15 ani, dispărută în urmă cu o zi în Olt și despre care se crede că a fost ucisă și arsă de către Gheorge Dincă, de 57 de ani, a apucat să sune la 112, spunând că este într-o casă aproape părărsită.

Serviciul Român de Telecomunicații a furnizat primele date legate de fata de 15 ani din Olt, despre care se presupune că a fost ucisă și arsă. Victima a apucat să sune de 3 ori la 112 și a oferit ce detalii, dar locul a fost găsit doar după 19 ore. STS susține că nu identifică locul telefonului.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27