EXCLUSIV  Alex Floroiu: „Îmi face bucurie ca oamenii să râdă de mine"

Foto: Alex Floroiu (Facebook)
Foto: Alex Floroiu (Facebook)

Alex Floroiu, prezent la Interviurile DC News alături de Cătălin Frăsinescu și Ioana Macarie, actori la Teatrul „Stela Popescu", a oferit dezvăluiri de culise din cariera de actor. Acesta a vobit despre cât de bine se poate trăi din această profesie, despre mirajul televiziunii, respectiv proiectele de divertisment și reclamele.

Alex Floroiu consideră că se poate trăi din teatru în România și că succesul depinde în funcție de dedicarea fiecărui actor în parte.

„Nu știu cum o fi în alte părți, dar la noi trebuie să muncești foarte mult. Se poate trăi. Cine spune că nu se poate trăi, după părerea mea stă acasă și așteaptă să fie sunat. Oamenii te cheamă atunci când te văd că lucrezi și transmiți ceva anume, când văd că faci parte din anumite proiecte, când văd că ești coleg cu anumiți oameni, atunci își dau seama că ai ceva de oferit și că ești potrivit pentru a juca în următorul proiect", a declarat Alex Floroiu.

Alex Floroiu: „Am locul meu special"

Televiziunea este terenul pe care se învârt cele mai bănoase proiecte și care, totodată, le poate crește considerabil notorietatea actorilor. Alex Floroiu admite că mirajul televiziunii este de interes pentru majoritatea actorilor, chiar și pentru el. Acesta a mai avut colaborări pentru proiecte TV, printre care Atletico Textila. Acesta a povestit la DC News faptul că a avut un rol de arbitru, totodată, un fel de bufon al platoului de filmare.

„Am jucat întotdeauna personaje care mi-au plăcut și mi-a plăcut și rolul lor în scenariu. Am jucat rolul arbitrului în Atletico Textila și bucuria vedea din faptul că făceam bucurie echipei, când mă chemau la filmări. Îi întrebat ce text am, îmi spuneau că nu am text, mă trezeam că am ceva de învățat. Ei se bucurau de faptul că eu trebuia să primesc mereu bătaie sau să primesc un pepene în cap, sau să primesc tot felul de lucruri. Și lor le plăcea cu atât mai mult cu cât eu nu știam de aceste lucruri, se distrau pe seama mea, ca să spun așa", a dezvăluit Alex Floroiu.

Pe Alex Floroiu nu-l deranjează să fie bufonul echipei, ba chiar îi face mare bucurie, menționând că acesta este locul lui special rezervat în actorie.

„Eu, comic din fire, am fost distribuit în roluri cât se poate de comice. Îmi face bucurie ca oamenii să râdă de mine, asta e misiunea mea în meseria asta, am locul meu special", a declarat Alex Floroiu.

VIDEO

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel