Alex Coita, scuze publice din cauza lui Mîndruță: Și-a permis să insulte zecile de mii de persoane

Florin Răvdan / 28 noi 2019 / 13:21 Salveaza PDF Comentarii
Alex Coita pleacă din România. Fotografie din avion. Foto: Facebook / Alex Coita
Alex Coita pleacă din România. Fotografie din avion. Foto: Facebook / Alex Coita

Politologul Alex Coita a anunţat că îşi cere scuze publice pentru un comentariu pe pagina sa de Facebook, comentariu prin care Lucian Mândruţă "a insultat zeci de mii de persoane din comunitatea online". 

"Doresc să prezint scuze în numele unei persoane care, comentând la ultima mea postare, și-a permis să insulte zecile de mii de persoane care sunt membri ai acestei comunități online. O pun pe seama lipsei de informare și a oboselii specifice perioadei pe care o traversăm și am convingerea că scuzele de rigoare vor urma și din partea domniei sale.

Diferența dintre mine și acel comentator este că eu am o diplomă de master în economie internațională de la școala care pregătește cadrele de top din Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional. Astfel că, atunci când mă pronunț pe teme economice, o fac mereu în deplină cunoștință de cauză.

Dacă persoana respectivă dorește să avem o dezbatere pe teme economice, sunt deschis. Mai mult, mă ofer să dau meditații pe gratis tuturor elitelor care consideră că oamenii din această comunitate au „discernământ scăzut."", a scris Alex Coita pe Facebook. 

De la ce comentariu a plecat totul 

 

Jurnalistul Lucian Mândruţă l-a atacat pe Alex Coita comentând la o postare a sa, afirmând că Alex Coita se adresează unui public cu discernământ redus. 

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24