Alex Coita: Permiteţi o confesiune? Sunt copleşit. Vă rog să veniţi cu propuneri şi idei

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita, consilierul onorific al premierului Viorica Dăncilă, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că este copleşit de multitudinea mesajelor primite de la susţinători, după ce a anunţat lista de măsuri prin care România poate creşte. 

"Permiteți o confesiune? Sunt efectiv copleșit de mesajele voastre de susținere! Nu mă așteptam la un asemenea val!

Voi sunteți dovada că țara asta e pregătită pentru un alt fel de abordare, pentru proiecte pozitive, concrete și durabile care să ne aducă împreună. Vă cer iertare că nu am apucat încă să reacționez la sutele de mesaje și comentarii, încerc să le iau pe rând zilele astea.

Până atunci, vreau să vă spun ceva: sunteți mai importanți pentru mine decât orice funcție sau distincție pe care aș putea să le primesc vreodată. Mă obligați să merg mai departe orice ar fi! Și, cu voia voastră, vreau să mergem împreună înainte, să fim cât mai mulți care să arătăm că ne pasă de oamenii din jurul nostru, ne pasă de România.

Știu că împreună vom căpăta forța și curajul de a depăși obstacolele mentale de genul „e o idee bună dar e greu de pus în practică.” Nu! Nimic nu e greu de pus în practică atâta timp cât există curaj, voință și perseverență. Ce am propus eu sunt idei care au fost implementate, într-un fel sau altul, de zeci de țări din lumea asta. Nu suntem cu nimic mai prejos decât ei, trebuie doar să avem încredere în noi și să depășim teama și neîncrederea", a scris Alex Coita. 

Începutul, cel mai greu

"Zilele acestea sunt importante. Ideile pe care le-am transmis ieri sunt un cap de pod, un punct de pornire. Voi decide curând formatul și cadrul în care le vom pune în practică. Vă promit că vor urma și alte proiecte și idei pentru țara asta. Dacă sunteți de acord cu cele propuse de mine, dați-le mai departe! Folosiți haștagurile #mieîmipasă #Româniarenaște #more4more pentru a ne găsi și a ști cine suntem.

Nu în ultimul rând, vă rog să veniți cu propuneri și idei. Nu am cheia adevărului absolut! Sunt multe lucruri care pot fi îmbunătățite față de cele propuse de mine. Construcția României trebuie să fie un proiect colaborativ. Vă rog așadar să îmi scrieți orice idee și sugestie și vă asigur că le voi lua în calcul.

Arătați că și vouă vă pasă!", a mai scris politologul pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel