Alex Coita, pariu cu Steluţa Cătăniciu (ALDE): Știți la ce mă refer! / Ne auzim pe 31 decembrie

Alex Coita și Steluţa Cătăniciu (ALDE)
Alex Coita și Steluţa Cătăniciu (ALDE)

Alex Coita a lansat un pariu în platoul Antena 3.

„Am ascultat cu atenție discuția. Are o utilitate foarte importantă pentru cei care ne urmăresc. Cred că mulți dintre cei care au fost alături de noi, în ultimii trei ani, au învățat o lecție, să citească dincolo de declarații, să vadă dincolo de primul strat, și au înțeles cât de complicată și ciudată este, uneori, politica. Am o singură observație și cer scuze față de doamna Cătăniciu, pe care o simpatizez, și nu e nimic personal. Mie mi se pare că e o linie roșie încălcată, în cazul partidului ALDE, pentru că acolo chiar a fost un discurs extrem de consistent al domnului președinte Tăriceanu, dar și liderilor partidului (...). Este clar, doamna Cătăniciu, că se va desființa SIIJ (n.r. Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție).

Eu pot să pun pariu cu dumneavoastră pe ce vreți. Nu știu cum se simt domnul Tăriceanu și colegii dumnevoastră să știe că, într-un fel sau altul, sprijină un Guvern ce va face ceva care, practic, încalcă cea mai importantă linie roșie a partidului din ultimii trei ani. Aceasta e singura mea chestiune. Știți la ce mă refer. SIIJ se va desființa", a spus Alex Coita, marți seară, în platoul Antena 3.

„Eu nu sunt de acord cu dumneavoastră", a subliniat Steluța Cătăniciu, adăugând ulterior: „Eu vă spun care este punctul meu de vedere. Cel puțin în acest an eu nu cred că această secție va fi desființată".

„Ne auzim pe 31 decembrie?", a zis, ulterior, Alex Coita. „Da, ne auzim pe 31 și vom vedea", i s-a răspuns. „Eu zic că sunt șanse mari să fie în acest an”, a mai spus Alex Coita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel