Alex Coita: Nu a împiedicat nimeni opoziția să facă acest lucru

Alex Coita
Alex Coita

„Viziunea asupra României rurale este una care denotă că nu s-a ieșit de pe DN1 de prea mulți ani”, scrie Alex Coita într-un mesaj publicat pe rețeaua de socializare Facebook.

„Eu dintre toți oamenii pot înțelege importanța unor mesaje de campanie provocatoare, percutante, directe, care să meargă la țintă, să genereze emoție și să vascularizeze bazinul tău electoral. Dar... mai contează și ce e în spatele mesajului, care sunt valorile care te animă”, și-a început astfel Alex Coita mesajul publicat vineri pe Facebook. 

„Viziunea asupra României rurale este una care denotă că nu s-a ieșit de pe DN1 de prea mulți ani. Lumea de la sate este săracă, dar nu uniform săracă. Mulți primesc bani de la rude de afară, alții au copii care lucrează la oraș. Nu sunt total rupți de lume acei oameni și da, e drept că în multe sate se votează cu primarul, dar asta este valabil pentru toate partidele cu structuri și denotă mai degrabă o mentalitate de tip tribal decât lipsa libertății individuale. Oamenii se simt protejați de ierarhii informale și da, de cele mai multe ori merg cu PSD pentru că sunt conservatori, iar PSD este un partid social-conservator, pentru ei varianta testată, cunoscută. Nu a împiedicat nimeni opoziția să construiască la rându-i structuri în rural. Când au putut, au făcut-o”, a mai scris Alex Coita în același mesaj.

„Și, da, sărăcia este încă o mare problemă în România. Faptul că PSD nu a făcut destul pentru eradicarea ei trebuie pus în balanță atât cu lipsa de soluții a opoziției, cât și cu impactul mic spre zero al economiei corporatiste glorificate de Opoziție, dar care dincolo de marjele de profit de trei ori mai mari decât în Occident își limitează responsabilitatea socială la campanii de PR online”, a precizat Alex Coita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel