Alex Coita critică dur Planul de relansare economică al PNL: „0 la respect pentru inteligența românilor”

Foto Facebook / Alexandru Ion Coita
Foto Facebook / Alexandru Ion Coita

După ce Guvernul a făcut public Planul de relansare economică, Alex Coita, preşedintele Partidului Republican, a reacționat dur! Acesta acuză că Planul e o dovadă a faptului că Ludovic Orban îi crede proști pe români. 

Alex Coita, preşedintele Partidului Republican, a reacționat privind Planul de relansare economică făcut public de Guvern.

„Planul” lui Orban: un 1 și doi de 0! 1 la populism, 0 la realism și 0 la respect pentru inteligența românilor!”, așa începe mesajul postat de Alex Coita pe Facebook.

În continuare, Alex Coita a scris că „prin acest artificiu disperat prin care vrea să mai cumpere câteva luni la butoane, actualul Guvern riscă să intre în istorie ca cel mai populist executiv PNL din ultimii 145 de ani”.

„Îi crede proști pe români”

„Așa-zisul „Plan” prezentat de Guvernul condus de Ludovic Orban este de un populism deșănțat care aruncă în derizoriu blazonul istoric al PNL. Niciun partid din ultimii 25 de ani nu a avut tupeul să vină în fața românilor cu așa un program făcut pe genunchi, un cozonac nedospit, pompat cu aer și plin de coloranți artificiali. Mai ales în situația de criză disperată cu care ne confruntăm cu toții! Prin acest artificiu disperat, domnul Orban încearcă să mai câștige câteva luni la butoane și să amâne declanșarea crizei pentru a-și face jocurile.

„Planul” lui Orban e o însăilare de măsuri deja adoptate, alte direcții deja stabilite și câteva proiecte fanteziste luate copy-paste. La partea de investiții este o lipsă crasă de prioritizare, practic acolo au fost puse de-a valma toate proiectele posibile și imposibile. Alte subiecte ca Fondul Roman de Investitii (insuficient capitalizat) sau Banca Nationala de Dezvoltare (nerealist) par niste idei nemestecate puse acolo ca să ocupe pagini de document.

Domnul Orban a reușit să demonstreze încă o dată că îi crede proști pe români, că dacă vine cu promisiuni „fără număr” le va închide gura și îi va mai păcăli câteva luni”, a mai scris Alex Coita, preşedintele Partidului Republican.

Alex Coita a anunțat, de asemenea, că „noi, în Partidul Republican, am anunțat deja un Plan serios, bazat pe cifre realiste, pe măsuri inovative bine fundamentate. Vom închide cercul vicios al vorbelor goale și al luptelor mimate e politicieni. În câteva zile vom prezenta măsurile pe care domnul Orban putea să le ia, dacă avea interesul să iasă din bula de autosuficiență alimentată de la robinetul banilor publici”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel