Alex Coita: Cer urgent numirea unui Ministru al Sănătății care știe ce face!

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita, președintele Partidului Republican din România, cere urgent numirea unui ministru al Sănătății „care știe ce face”.

„S-a umplut paharul. Poporul are întotdeauna dreptate!

Un an a durat răbdarea românilor în pandemie. Mai mult decât în Marea Britanie, Olanda, Statele Unite sau Franța!

Trei luni a durat stabilitatea unui Guvern al cărui rol era să ofere liniște și construcție pentru patru ani! Guvern pentru care am fost obligați să ne asumăm riscul de a organiza alegeri în plină pandemie. 

A trecut un an de când ne confruntăm cu o comunicare haotică, o slabă fundamentare a deciziilor, o lipsa de empatie manifestă față de grijile românilor, un deficit de preocupare pentru problemele operatorilor economici români. 

Problema cea mare nu este  neapărat că nu știu să gestioneze pandemia. Problema este că pare că nu le pasă! Că nu le pasă de români, de grijile lor. Dacă ceri oamenilor să respecte un set de reguli greu de digerat, trebuie ca ei să simtă că ești acolo, alături de ei.  A simțit cineva asta? Nu cred!”, a scris Alex Coita, luni seară, pe contul de Facebook.

„Guvernul a avut trei luni de zile să pregătească acest nou val al pandemiei. Valul trei făcea harcea parcea vestul Europei încă din iarnă. La noi, a venit abia acum! Ce s-a întâmplat cu cele peste 3 milioane de teste rapide antigen? Ce s-a întâmplat cu paturile de la ATI? Ce s-a întâmplat cu anchetele privind incendiile de la Piatra Neamț și București? Atât s-a putut? Un fel de mascaradă ca în Moartea domnului Lăzărescu? Rușine!”, a subliniat Alex Coita.

„Poporul are întotdeauna dreptate”

„Știu foarte bine că nimeni nu vrea să-și asume azi guvernarea în locul celor care o dețin astăzi. Știu și că toată lumea vrea să profite politic de pe urma acestor proteste. De aceea, cer urgent:

1)  numirea unui Ministru al Sănătății care știe ce face;
2) numirea unui Ministru al IMM-urilor care înțelege să sprijine firmele noastre, ale românilor;
3) ieșirea din bula de autosuficiență și lipsă de empatie în care dreapta românească se complace de ani buni!

Remaniere, sau colaps! Guvernul trebuie să schimbe urgent macazul și să înțelegeagă că poporul are întotdeauna dreptate!”, a conchis Alex Coita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel