Alex Coita, către Burduja: Să nu trecem peste, că au murit oameni!

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita l-a contrazis în direct pe liderul PNL al Sectorului 1, Sebastian Burduja, în ceea ce privește cazul de la Timișoara.

"Mă deranjează discrepanța între reacțiile extrem de puternice ale domnilor care acum sunt la putere din vremea când erau în opoziție și ce se întâmplă acum, adică efectiv acum se spală pe mâini. Mi se pare că ai o datorie față de cetățeni. Este bine că ei au făcut o opoziție puternică și au taxat PSD uneori când erau de vină, alteori cânt chestiunile erau mai discutabile, dar eu, ca cetățean, vreau să văd o altă abordare. Vreau să văd miniștri acolo, vreau să văd celule de criză", a declarat Alex Coita, în direct, la România TV.

Sebastian Burduja: Sunt celule de criză, sunt echipele miniștrilor acolo.

Alex Coita: Domnule Burduja, echipele nu mă interesează. Vreau să văd miniștri, vreau să văd factorul politic în teren. 

Sebastian Burduja: Dar de ce? Ca să capitalizeze ministru pe seama unei tragedii? Important e să fie personalul tehnic acolo. 

Alex Coita: Domnule Burduja, sunteți un om extrem... Nu, important este ministrul.

După ce Sebastian Burduja a sugerat să treacă peste, Alex Coita i-a răspuns: ”Haideți să nu trecem peste pentru că au murit oameni. A trebui să moară oameni și ministrul încă nu știm unde este, după o săptămână.”

Sebastian Burduja: Și dacă mor oameni, eu vreau un specialist acolo care să-mi spună ce s-a întâmplat, nu un ministru ca să capitalizeze electoral. 

Alex Coita: Nu, eu vreau un ministru ca să atragă atenția publică, să arate că este o chestiune de importanță națională, este o chestiune politică și trebuie rezolvată la nivel politic. Așa se face în toate țările.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel