Alessandra Stoicescu s-a cununat religios - GALERIE FOTO

Jurnalista Alessandra Stoicescu s-a căsătorit religios, sâmbătă, cu Sergiu-Mircea Constantinescu, la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din București. Nașii cuplului sunt senatorul Gabriela Firea și soțul ei, primarul orașului Voluntari, Florin Pandele.

La evenimentul organizat în mod discret au participat mai mulți colegi de breaslă, dar și fostul președinte al României, Ion Iliescu. Șeful senatului, Crin Antonescu, și soția sa, europarlamentarul Adina Vălean, au fost prezenți și ei la ceremonie.

Potrivit presei mondene, Sergiu-Mircea Constantinescu este un ardelean de 42 ani și lucrează ca manager de proiecte speciale la același trust de presă ca soția sa. "Am emoții rău. Nu pot să îmi iau mirele de mână până mai târziu", a declarat Alessandra Stoicescu înainte de a păși în biserică.

Realizatoarea Antena 3 a purtat o rochie de mirească creată de designer-ul Răzvan Ciobanu. "Rochia este exact ca Sandra, delicată, senzuală. Nu așa cum o vedeți voi la TV. Am lucrat o lună la rochie. Azi dimineață a primit-o, aseară încă lucram la ea", a declarat creatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel