Ales PSD, împotriva parteneriatului civil: Nu vrea să-i vadă de mână pe stradă

Un senator PSD consideră că persoanele de același sex nu au voie să se țină de mână pe stradă dacă nu scrie în vreo lege acest lucru. 

Senatorul PSD de Bistriţa-Năsăud, Ioan Deneş, consideră că iniţiativa privind parteneriatul civil vizează posibilitatea cuplurilor de acelaşi sex de a avea aceleaşi drepturi ca o familie tradiţională, în acest sens menţionând dreptul de a înfia un copil şi dreptul de a merge de mână pe stradă.

”Vreau să o spun foarte clar: atâta timp cât modul în care se comportă un cetăţean nu-mi lezează libertatea mea, are dreptul să facă ce doreşte dumnealui. Dar în momentul în care îmi lezează mie libertatea, atunci avem o problemă. Şi aici vreau să vă spun foarte tranşant: de fapt dumnealor doresc ca drepturile pe care le are un cuplu de acelaşi sex să fie drepturile şi să fie apăraţi ca şi o familie în sensul pe care îl înţelegem noi până acum. Adică să aibă dreptul să facă înfieri, să meargă de mână pe stradă”, a afirmat Deneş.

[citeste si]

Concret social democratul consideră că externalizarea comportamentului în cazul persoanelor de același sex îi încalcă libertatea: ”Libertatea mea de a merge pe stradă cu copilul meu personal sau cu nepotul şi să mă întrebe copilul care este familia normală, cea pe care o vede acasă şi în care l-am crescut sau aia pe care o vede pe stradă, aici este... (...) Când o să apară lege, eu respect legea. Dacă nu o să apară, nu au voie să facă acest lucru, pentru că nu este lege, e simplu”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel