Alertă de coronavirus - Pericol de infectare a salariaților din Complexul Snagov

În seara aceasta se întoarce din Italia, cu un avion de linie, lotul național de kaiac canoe și sportivii vor fi duși cu un autocar direct în Complexul Sportiv Național Snagov, iar salariații au intrat în alertă.

În cursul zilei astăzi, 25 februarie, sportivii lotului de haltere au fost mutați în Complexul Izvorani și alții duși în CSN "Nicolae Navasart", CSN Snagov a fost eliberat pentru cei care vin din Italia. Restul sportivilor care erau în cantonament aici au fugit astăzi din baza la aflarea veștii”, se arată într-un comunicat de presă primit la redacție.

"Cine nu este de acord, să își dea demisia!"

Ședința cu salariații a fost una tensionată și, având în vedere că oamenii sunt speriați de riscul la care se expun, au fost amenințați cu concedierea și s-au făcut presiuni că nimeni să nu lipsească în perioada următoare, se mai arată în document.

”Ministrul Ionuț Stroe și directorul CSN Snagov obligă personalul să deservească sportivii ce vor veni din Italia, deși riscul de a fi expuși la infecție cu coronavirus este major. Nu se respectă regulile aplicate celor care se întorc din Italia și care sunt trimiși în carantină la domiciliu și nu este protejat personalul care deservește baza sportivă. Este inadmisbil că oamenii să fie forțați să lucreze în centru de carantinare. Dacă decizia este că sportivii să fie izolați în baza sportivă, atunci să se aducă personal specializat și materialele necesare”, este cerința angajaților Complexului Sportiv Național Snagov. 

”Ne asumăm aceste informații și vom sesiza ISU, Jandarmeria și DSP cu privire la nerespectarea procedurilor în aceste situații și punerea în pericol a salariaților”, se încheie comuncatul Sindicatului Național Sport și Tineret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel