Alertă la Ambasada Rusiei, după descoperirea unui rucsac: „O tentativă intenționată a dușmanilor de a sabota votul de astăzi”

Ambasada Rusiei / FOTO FACEBOOK
Ambasada Rusiei / FOTO FACEBOOK

Un apel la 112 a semnalat, sâmbătă, existenţa unui rucsac abandonat în zona Ambasadei Rusiei.

Reacția Ambasadei Rusiei:

„Despre descoperirea unui obiect suspect lângă clădirea Ambasadei Rusiei din București

La 16 martie a.c., în fața clădirii Ambasadei Rusiei din București, a fost descoperit un obiect suspect abandonat (o geantă). Reprezentanții autorităților române de aplicare a legii sosiți la fața locului au întreprins acțiunile operative necesare. În urma verificării efectuate, nu s-au găsit obiecte care să prezinte pericol.

Putem presupune că acest incident este o tentativă intenționată a dușmanilor Rusiei de a provoca panică și de a sabota votul de astăzi al cetățenilor ruși la alegerile prezidențiale din Rusia în București. Asigurăm pe toți cei care nu ne doresc binele că astfel de provocări sunt condamnate la eșec. Toate măsurile de securitate necesare pentru organizarea și desfășurarea votului, precum și pentru asigurarea cetățenilor noștri cu dreptul constituțional al votului, au fost luate.

Reamintim că atât legislația rusă, cât și cea românească prevăd răspundere penală pentru obstrucționarea exercitării drepturilor electorale sau a activității comisiilor electorale, fără a mai menționa alte articole ale codurilor penale din ambele țări aplicabile în această situație.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel