Alertă în PNL Sector 4. Ce face Răzvan Sava

Sava
Sava

Sectorul4news.ro scrie despre activitatea politică a consilierului local Răzvan Sava, devenit lider al PNL Sector 4.

Deși e în funcție de mai bine de 2 ani și jumătate, nu a reușit să pună la punct niciun proiect care să fie votat în Consiliul Local, deși PSD-ul, care e la putere în acest moment, nu are majoritate.

Atunci când simte că e depășit, Răzvan Popa se pare că nici două vorbe nu mai poate lega. Așa s-a întâmplat și la ședința de consiliu de joi, când, în încercarea de a-și exprima o nemulțumire, a afirmat că este „prost surprins" de ceea ce se întâmpla. În plus, nu puține sunt dățile în care liderul actual al PNL Sector 4 iscă din nimic scandaluri peste scandaluri din care nimeni, nici măcat colegii săi de partid nu mai înțeleg nimic, scrie Sectorul4news.ro.

Ce avere are

Aceeași sursă scrie că, la o simplă lectură a ultimei sale declarații de avere de pe site-ul Primăriei Sectorului 4, Sava n-a dus acasă nici măcar 3.000 de euro într-un an, încasând de la Consiliul Local doar suma de 12.164 de lei (2.588 de euro). Asta în timp ce soția sa, Claudia Cătălina Sava a câștigat, ca director la Autoritatea de Supraveghere Financiară și membru în consiliul director al Institutului de Studii Financiare, aproape 9.000 de euro lunar.

Cei doi locuiesc în buricul Bucureștiului, într-un apartament de 140 de metri pătrați situat pe Bulevardul Kiseleff și mai au și un teren agricol în Pantelimon, Ilfov, cumpărat în 2010. Soții Sava mai au împreună un autoturism Jaguar fabricat în anul 2006, dar și bijuterii, obiecte de artă și de cult ce împreună depășesc suma de 40.000 de euro, dar și alți aproape 66.000 de euro cash, depuși la bancă. Sunt însă și posesorii unui contract de credit de 150.000 de euro, scadent în 2030, însă cu toate acestea, și-au permis să și împrumute unui prieten suma de 10.000 de euro.

CITIȚI, PE LARG, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel